תופעות של אין אונות נוטות להיות שכיחות מכפי שנהוג לחשוב ולעיתים הן הופכות את הלילה לאירוע בלתי נשכח – לטובה או לרעה. עם זאת, החדשות הטובות הן שיש כיום פתרונות באישור משרד הבריאות שבעזרתם ניתן לטפל בבעיה בצורה מהירה, אפקטיבית ודיסקרטית אין אונות פוגעת באיכות החיים ובתחושת הביטחון והדימוי העצמי.
בין אם מדובר על גברים צעירים או מבוגרים, תופעות של אימפוטנציה וחוסר ביצועים עלולות ליצור תסכול עמוק שלאחר מכן משפיע לרעה גם על מערכת היחסים האינטימית והחיים האישיים בעבודה. יתרה על כך, יש גורמים שונים שמשפיעים על אין אונות אבל רבים מהגברים חוששים לדבר עליהם.
חיי מין טובים הם לא דרישה מוגזמת
החדשות הטובות הן שיש כיום פתרונות דיסקרטיים שמאפשרים להתמודד מהר וביעילות עם תופעות של אין אונות. אחד הפתרונות הללו הוא תחליף ויאגרה בשם קמגרה שמכיל את החומר הפעיל ולכן מאפשר עוררות מינית וזקפה ממושכת. כמו כן, תחליף הוויאגרה מאושר לשימוש על ידי משרד הבריאות וצריכתו מתבצעת באופן דיסקרטי גם עבור גברים שמתביישים לדבר על מצבם.
איך מונעים אין אונות?
ניתן למנוע מצב שבו לילה לוהט הופך לאירוע בלתי נשכח אבל בצורה שלילית. קודם כל, צריך להבין את הקשר בין אורח וסגנון החיים לבין אין אונות: תופעות של אימפוטנציה שכיחות יותר אצל גברים מעשנים, צרכני אלכוהול, אנשים שלא עושים פעילות ספורטיבית וכן הלאה. אז בשלב הראשון, יש לאמץ את ההזדמנות ולנצל אותה כדי לבצע את השינוי המיוחל באורח החיים.
מה הקשר בין העבודה והמיטה?
כל מה שנמצא בין גברים שרוצים להעביר לילה נשכח לבין אין אונות קשור לפעמים דווקא למה שקורה מחוץ לבית. זה כולל את העבודה, את המתח עם בני הזוג, את חרדת הביצוע או את חוסר המשיכה המינית. אם לא מרגישים רגועים ולא מגיעים ללילה במצב תקין מבחינה מנטאלית ונפשית, התוצאה תהיה תופעות של אין אונות. במקרים כאלה, כדאי גם להבין בין אין אונות כמקרה חד פעמי לבין אירוע שחוזר על עצמו לעיתים קרובות.
מי נמצאים בקבוצת הסיכון?
גברים בגילאים שונים עלולים להתמודד ברמות כאלה ואחרות עם תופעות של אין אונות. כיום כבר ברור שלא מדובר על תופעה שמאפיינת את ההתמודדות היום יומית של גברים מבוגרים בלבד, אלא על בעיה שאיתה צריכים גם צעירים להתמודד. מצד שני, זה אמור לעודד גברים שחוששים לדבר על הסוגייה ולסייע להם להבין שהם לא לבד.
הזמן לפנות לעזרה והתייעצות
כדאי גם לנצל את הידע המקצועי הקיים בתחום של אין אונות על מנת להתאים את הפתרונות לצרכים האישיים שלנו. בשביל לקבל מידע כזה, ניתן להתייעץ עם רופא המשפחה ולקבל הפניה לטיפול או מעקב ממושך יותר.